Wednesday, August 19, 2009

Mantera Hitam : 2

Gambar kulit luar ini cuma hiasan dan ilham semata,
bukan kulit luar yang sebenarnya.


Saya masih lagi dalam proses untuk melangsaikan sambungan yang pertama. Untuk sementara waktu, saya akan bertapa dahulu dan entri blog akan terhenti untuk seketika. Moga-moga dengan doa dari kalian, Allah mengurniakan kekuatan, kesihatan dan ketahanan untuk membolehkan Mantera Hitam 2 disudahkan dalam masa yang terdekat ini. Terima kasih atas sambutan dan sokongan rakan-rakan pembaca Mantera Hitam.

Selamat menyambut kehadiran ramadhan yang penuh mubarak dan mulia ini. Moga ibadat dan kehidupan kita senantiasa dalam perhatian dan rahmat Allah.

18 comments:

fadz 2:03 PM  

waaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh!

ahadancoach 4:01 PM  

Selamat Menyambut ramadhan al-mubarak dari gua sekeluarga...semoga bila kembali dari pertapaan ini akan menghasilkan karya yg leih mantap.....

Cikgooden (Selumbar Emas). 5:12 PM  

ilang lagi la..ha ha ha

Usratika 2:16 PM  

salam

Tak disangka rupanya Tuan adalah antara 'peneroka awal' SEMEKAS.

s.c.h.u.l.t 7:49 PM  

selamat berjaya abg sf!! ganbatte!~ ;)

akimsensei 2:01 PM  

semoga mantera hitam 2 dpt keluar hujung tahun ni.. xsabar nak tau apa jadi dgn budak2 7orang tu.. berusaha SF!

JHaZKiTaRo 5:48 PM  

salam ramadhan dari penuntut di bumi Eire.. blog hopping.. rajin2, lompat laa ke blog hamba.. :)

Rasha_rz 10:10 PM  

wah. kena bertapa ya adik? jangan bermentera sudah....

Afa 11:31 AM  

Huu.... I realy amazed when reading 'Mantera Hitam'... So, exciting, mysterious, n hard to get off my eyes!(laughs) I hope Mr. Serunai Faqir will do the sequel to this novel FASTER!! Hehehe... Good luck! N Syukran...

sf,  12:02 PM  

Afa - terima kasih meminati genre sebegini. Insyallah saya akan memberikan lebih baik dari mantera hitam 1 tu.

Anonymous,  11:47 AM  

Alhamdulillah.. x sabo nak tunggu smbungan citer nie.. kalu dah kuar sambungan nie leh x inform sy kat ayu_andalusia@yahoo.com..
plezzz.. minat sgt citer nie..

sf,  6:42 PM  

Ayu - Insyallah akan saya maklumkan, terima kasih kerana meminati MH. :)
Sabar eh ...

aisyahrisya,  11:30 AM  

SF... best la crita ni...sgt2 best.. hopefully cpt2 la kesinambungan crita ni diterbitkan.. x sbr...huhuhu... thanks a lot buat crita mcm ni.. minat sgt... if crita ni da kluar ble x info kt sya kt email aisyahrisya@yahoo.com... pleassssss.. TQ..

sf,  5:55 PM  

Aisyahrisya,

Insya-Allah akan saya maklumkan.
Terima kasih atas sokongan anda.:)

Daus Md Sam 12:00 AM  

harap2 cepat2 la keluar Mantera hitam 2 tuh...x sabo nak bace sekuel Mantera Hiram nih...hehe...

maisarah_ahmad91 3:00 PM  

salam...sf...saya amat meminati mantera hitam kerana gabungan sejarah dan keislaman yg terdapat dlm novel tersebut..saya tidak sabar utk menanti kemunculan novel mantera hitam 2

sf,  5:18 PM  

Daus & Maisarah - insyallah saya cuba menggarap yang terbaik, terima kasih atas sokongan kalian semua.

intan 11:26 PM  

sy suke sgt bce novel mantera hitam...bile yer sambungn nyer....??dh lme sy tggu.....

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP