Friday, February 13, 2009

Di Mimbar-Nya

Dalam detik sunyi ini, alhamdulillah - itu sahaja perkataan yang berselingkuh di benak saya ketika melewati rezeki yang menyinggah. Untuk kesementaraan ini, saya terdiam untuk sejenak. Memikirkan halnya diri, sebuah perjalanan yang kita telah meterai janji sejak di alam purba. Menilai diri yang tak punya apa-apa ini, serasakan kecil, kecil amat diri ini di pojok mimbar-Nya.

Terima kasih kepada yang membeli dan mengulas novel Mantera Hitam.

12 comments:

LeaQistina 2:10 AM  

Tahniah.. akhirnya usaha keras membuahkan hasil yang setimpal.. Syukur Alhamdulillah.. :D

Qistina 8:03 AM  

saya pasti akan dapatkannya.. Insya-Allah

Cikgooden (Selumbar Emas). 10:31 AM  

tahniah...
setelah kerja 'keras' akhirnya membuuahkan hasil, bro!..he he he

gayour 11:27 AM  

wah! novel lu nombor sembilan dalam senarai TOP TEN kategori novel alaf 21. ni mendatangkan marah kerana buku gua nombor sepuluh dalam kategori umum.

heh!

tak masuk top ten pun tak apa, asal buku sold out! tak gitu bro?

sf,  2:24 PM  

Lea Qistina - segalanya dikembalikan kepada Allah jua. Alhamdulillah.

Qistina - TErima kasih, alhamdulillah.

CikguDeen - Terimakasih, alhamdulillah.

Gayour - hehehe, gua sokong cakap lu, janji sold out!

s.c.h.u.l.t 5:51 PM  

hoho..novel cari makan..

insyaallah nnti dibeli n ditampal signature abg SF..huhu ;)

Rasha_rz 6:52 PM  

wah. tahniah dik. tp janji mesti ditepati. adres dah bagi hari tu kan? kak ila tunggu hingga akhir nanti. hehehehe........

Nunn 12:39 AM  

tahiah bro nanti gua cari kat kedai jual buku...

sf,  7:15 AM  

syud - jangan tak tampal, hehehe...

Kak Ila - insyallah sy hantar :)

Nunn - jangan tak beli bro! Terima kasih.

BB 11:32 AM  

SF

Saya merasa geram + jealous + terkilan + geram lagi, kerana belum berpeluang mendapatkan novel ini. Sangat-sangat tak sempat nak pergi ke kedai buku. Kalau saya beli terus dari saudara boleh?

Abang Long 6:59 PM  

Syukur Alhamdulillah atas DUA KELAHIRAN yang begitu bermakna.

Apa rasanya menjadi seorang AYAH ?

banijawi,  12:38 AM  

Serunai fakir....mentera hitam.bagai mesej pada orang tertentu...kita di ambang nya.Raja segala raja pasti muncul setelah sekian lama tadjrid

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP