Sunday, October 19, 2008

Cerpen : Dewangga Rohani

Alhamdulillah, saya bersyukur amat kerana cerpen ini agak lama berada dalam simpanan, dan pagi tadi saya menerima sms dari Zulkhair menyatakan cerpen ini tersiar di Mingguan Malaysia. Syukur amat.

12 comments:

Cikgooden ...(Selumbar Emas). 1:52 PM  

masyukkk.masyukkkkkkkkkkk!..
ha ha ha.
congt..

Ainin Naufal 8:55 PM  

aku tau dari mana dpt inspire ni. ;)

Nissa' Yusof 1:33 AM  

fuh, confirm next HSKU ni abg ngah menang lagi. aminnnn

sf,  9:05 AM  

Cikgu Deen - Syukur, alhamdulillah.

AN - Hehehe ...

Nissa' - Amin, amin, amin! Terima kasih atas doa Nissa'.

ahadancoach 10:52 AM  

sorry bro semalam gua tak dpt beli mingguan msia bukan tak nak beli, kat tempat gua tu dah abis skabornye....anyway tahniah...usaha tangga kejayaan.....

naimadnin 3:07 AM  

Saya baca cerpen ini semalam. Biasa ruangan cerpen saya tinggalkan dahulu dan baca kemudian, kali ini saya baca terus! saya rasa ideanya menarik dan bernas. Mungkin boleh diberatkan sedikit isinya, untuk meninggalkan lebih emosi =)

lutfi 9:49 AM  

Salam, produktif betul hang la ni. Tahniah.

Rozlan Mohamed Noor (RMN) 10:41 AM  

dah dapat tune la gamaknyer! teruskan bertukang.

jeff 5:15 PM  

ya sudah dibaca. gambar penulis lagi hensem dari gambar sapta hitam. kekeke

dan bagus. berlatar alam janin. belum ada orang buat plot cam tu rasanya ?

sf,  9:46 PM  

Ahadancoach - takda hal bro, gua ada beli, nnt gua bagi lu baca.

Naimadnin - Terima kasih atas komen yang membina, insya-Allah di masa akan datang.

Lutfi - alhamdulillah syukur.

RMN - alhamdulillah, atas berkat doa dan dorongan teman-teman juga.

Jeff - hehehe ...

Rozlan Mohamed Noor (RMN) 12:53 AM  

serunai dah tak fakir ! :)

sf,  11:27 AM  

Aminnnnnnnnnnn ...

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP