Wednesday, October 24, 2007

Raya Lagikah?

Raya sudah habis, perjalanan menuju destinasi yang dicari bermula lagi. Mari kita berjalan lagi dan jangan menoleh ke belakang. Mari kita berdoa agar hari-hari yang mendatang menjanjikan sinar yang lebih cemerlang. Mari kita jadi seperti helang dan terbang ke angkasa bebas mencari makna diri yang sebenarnya.

8 comments:

Rasha_rz 10:35 PM  

wou wou wou! gambar apa tu? elok2 jadi orang, nak jadi... he, nak sebut pun takut. any way, hantamlah gambar apa pun, perjuangan mesti diteruskan. jalan2 cari rezeki....

Naim 2:14 PM  

saya (mgkn macam anda juga) - tak raya dah.

Tapi kbykn orng skrg (modenlah tu) raya sakan sampai sebulan.

TulisanSiber mmg susah nk diupdatekan.

Cuma esasterawan saya msh bernafas.

macai_suci 8:28 AM  

hmm...teringat akan satu bait puisi saudara...Jadilah seperti helang, terbang gagah meneroka isi alam......dan juga nanti jangan lupa terbang pulang melihat sarang dan orang yang pernah kau sayang....bait ini memberi kesan yang mendalam pada jiwa..........

JEFFROCKERS 2:59 PM  

raya lagi ni. open house banyak lagi woo

blackpurple @ jowopinter 5:06 PM  

Syawal kan sebulan.....!

Terbang ke angkasa atau terbang ke ISS? :D

blackpurple @ jowopinter 5:06 PM  

Syawal kan sebulan.....!

Terbang ke angkasa atau terbang ke ISS? :D

Ainin Naufal 5:20 PM  

jom kita terbang...

Rasha_rz 5:01 PM  

Wei, puasa sebulan, raya mestilah sebulan!Masih bersalam2an, mengucap selamat hari raya pada kenalan dan sanak saudara la... Masih meriah di hati, bukanlah pada diri... Perjuangan mesti diteruskan meski di hari raya. Selagi nafas berdetik, selagi itu jiwa tidak kan mati. Selamat terbang dik. Tapi berhati2 lah, jangan sampai patah sayap. Nak bertongkat dagu, janggut kamping awak akan rosak nanti... gurau saja ha...jangan marah.

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP